Takaisin Ajatusvarikolle - Back to the Thought Deposit
HAASTE - CHALLENGE
Dinoglyyfit
- Dinoglyfs - Esihistorialliset eläimet historiankirjoissa - Prehistoric Creatures Documented by the Ancient Man

SEURA-LEHTI

YHTEYSTIEDOT: seura@kuvalehdet.fi

Kirjoituksia Seura-lehteen
Läpimenneet kursiivilla, omat lyhennysehdotukset hakasuluissa
 

Lähetetty 18.4.2006

RISTO IHAMÄKI

Dinoglyfit - Muinaisen ihmisen dokumentteja dinosauruksista?

Kiitos Risto Ihamäelle rohkeasta toisinajattelusta liittyen ns. kryptozoologiaan. Olen kerännyt muinaisen ihmisen taltioimia "dinoglyfejä" eli luolamaalauksia, mosaiikkeja, ruukkumaalauksia, pronssivaloksia, patsaita ja kivireliefejä lohikäärmelegendojen eliöistä, jotka muistuttavat suuresti paleontologian dinosaurusfossiileita sivulle:http://www.helsinki.fi/~pjojala/Dinoglyphs.htm

Hämmentävää on oikeastaan vain se, miten näin selvä todistusaineisto voidaan oikeaoppisessa tieteessä sivuuttaa. Jotenkin tuntuu siltä, että dinosaurustarinoiden väheksyntä perustuu siihen, että Raamatun pisin eläinkuvaus on Jobin kirjan yksityiskohtainen selonteko leviatan- ja behemot -nimisistä lajeista.

Lähetetty 18.4.2006

Uskontotiedettä vai tieteen fundamentalismia?

Päätoimittaja Jari Lindholm kehui kuuluisan uskontotieteilijä Ilkka Pyysiäisen artikkelia (7.4.): "uraauurtavasta havainnosta". Minä en huomannut 3 sivua pitkässä mielipidekirjoittelussa havaintoja lainkaan. Kyse oli agnostikon "kohteliaan ateismin"  tuputtamista pahaa aavistamattomille lukijoille, oman tutkimusalan silkkaan arvovaltaan ja auktoriteettiin röyhkeästi vedoten.

"Ihminen loi Jumalan"! "Pohjimmiltaan on olemassa vain yksi uskonto"! Henkselit vain paukkuvat Pyysiäisen maalaillessa "uskonnon ja sodankäynnin läheistä yhteyttä". Maailman paras uskontotieteen yliopisto on kuulemma Helsingissä. Siellä tarjotaan mahdollisuutta "ylittää monet uskonnolliset ja kulttuuriset vastakkainasettelut ja löytää yhteinen pohja, jolta ihmiskunta voi ponnistaa kohti parempaa huomista." Tämä pohja taitaa olla tieteeksi puettua materialismin fundamentalismia.
 
 
Teillä ja aitovierillä kirjoitteleva Pyysiäinen on yhtä paljon uskonnon tutkija kuin Napoleon Bonaparte oli Euroopan historian ja maantieteen tutkija. Kyse on aktiivisesta toimijasta, jonka lähetystehtävä on juntata materialismi yliopiston viimeiseenkin kolkkaan. Tämän rynnäkön ensimmäiset uhrit olemme me kovien luonnontieteiden toisinajattelijat, joiden evoluutio-pakkopaitaa vastaan todistaville löydöille ei enää uskalleta antaa foorumia yliopistolla.
 
Henkitieteilijät loihtivat pelon ilmapiirin, jossa biotieteiden oppihistoriallinen itsekritiikki vaimenee. Havainnot molekyylibiologian hienosäädöstä todistavat Luojan suunnittelutyöstä ja todistusaineisto olisi langettavampi kuin koskaan jos vastapuheenvuoro siedettäisiin.

Pauli Ojala
biokemisti

Pauli.Ojala@gmail.com

http://www.kp-art.fi/default.htm
 

Pelasta elämä - lahjoita verta!

http://www.haaste.fi/

http://www.veripalvelu.fi/

Safe a Life - Donate Blood!