Takaisin Ajatusvarikolle - Back to the Thought Deposit
HAASTE - CHALLENGE
Dinoglyyfit
- Dinoglyfs - Esihistorialliset eläimet historiankirjoissa - Prehistoric Creatures Documented by the Ancient Man

Karjalan Heili

YHTEYSTIEDOT:

Karjalan Heili -lehden mielipidesivuille lähetettyjä kirjoituksia; läpi menneet kursiivilla; virheitä korjattu punaisella; hakasuluissa lyhennysehdotukset. Otteita: artikkelit, pääkirjoitukset.

Lähetetty 14.3.2009

Miksi koulu liioittelee ihmisen eläimellisyyttä?
 
Tarvitsemme biotieteiden sisältä riskinottajia, jotka paljastavat räikeimmät tieteen nimissä tapahtuvat huijaukset. Biologian oppikirjat ovat uskotelleet koululaisille, että ihminen on simpanssin kanssa geneettisesti 99% samanlainen. Tämä on pelkkä myytti.
 
Simpanssilla on eri määrä kromosomeja kuin ihmisellä. DNA-vertailussa neljäsosaa lajien geeniaakkosista ei ole pystytty linjaamaan vierekkäin. Jo tämä tarkoittaisi 25% eroa, mutta jaksojen merkitys on turhennettu väitteellä "moska-DNA:sta". Pidempien geenijaksojen kopiolukujen vaihtelu tuo eroa lisää 1-8%. Simpanssiperimä on jäsennelty tårta på tårta käyttäen ihmisen referenssigenomia. Luku 99% perustui proteiineja koodaaviin "eksoneihin" - joita on vain 1% perimästä. Näitä eksoneita liitellään kuin Legoja, ja tälle DNA:sta tehtävän RNA:n silmukoinnillekin on tyypillistä rajanveto lajien välillä.
 
Ihminen ei ole päivitetty simpanssi, evoluutiotodisteissa kärryt vain kolisevat hevosen edellä. Tieteen nimissä rahvas on helposti huijattavissa, koska muualta ei enää maallikkoutta löydykään. Nyt kun kärsimme nahoissamme pörssiviidakkoon omaksutusta olemassaolon taistelu -hysteriasta, on syytä muistaa että kansankynttilänä biologianopettaja on vain hyödyllinen idiootti, jota käsketään pysymään opetussuunnitelmassa.
 
Pauli Ojala
biokemisti
Helsinki

Drawings from the Finnish Culture and Nature (KP-Art)

http://www.kp-art.fi/default.htm
 

Pelasta elämä - lahjoita verta!

http://www.haaste.fi/

http://www.veripalvelu.fi/

Safe a Life - Donate Blood!